dijous, 24 de febrer del 2011

Sopar 16-02-2011 - Carn amb salsa Curry


El passat dimecres 16 de febrer sopàrem en la caseta de Pep, un excel·lent plat, més típic de l'India que de la nostra terra.
Teniem l'arròs basmati, la carn que era pexugueta de pollastre, o com bé diuen els experts: pit de pollastre, amb salsa a base de pebrera roja, xampinyons, ceba i ametlles. Tot això ho podiem acompanyar amb salsa curry, per donar-li, encara més gust.

Com no, no podia fallar de postres el nostre típic café irlandés, més conegut pels experts com: Café dels Tossals!!!

3 comentaris:

  1. totes les fotos amb els plats començats o quasi buïts... jajajajaja
    aquest dimecres va estar millor, desprès ho penge... ;)

    ResponElimina
  2. si tio, t'en passes quatre pobles en la nata viciós!

    ResponElimina
  3. jajajaja, és veritat!!! a veure si és la nata el q ens fa estar enfitats els dijous!!! jajajajaja

    ResponElimina