dilluns, 7 de febrer del 2011

Les coques de dacsa triomfen en Ebo...

Ahir, diumenge 6 de febrer, visitàrem la Vall d'Ebo, per gaudir d'un suculent menjar, com a prèvia gaudírem de les amanides de la terra, la típica "ensaladilla" i polpet a la galega!
Una vegada ja en feines, el dinar fou a base de coques de dacsa, farcides amb salseta de tomaca amb gambetes, bledes, ou, tonyina, anxoves, botifarres,... tambè tastàrem els embotits casolans i carn a la brasa.

Ací vos deixem unes poques fotos de l'event, però amb el menjar ja quasi acabat... jejeje...
Coques de dacsa amb bledes.
Xulletes a la brasa i les postres.
Els visitants d'Ebo.


Desprès de la visita i dinada a la Vall d'Ebo, ens dirigírem al "reducte" de rigor, a fer-nos un café irlandés, més conegut com a "Café dels Tossals".





Salut a tots i fins el proper "Diumenge Gastronòmic"!

4 comentaris:

  1. ja veig q ningú comenta la lleugera menjadeta d coques q vam pegar en ebo... val, val... pos res, ja ho faig jo...

    mmmmmmmmmmmmhhhhhhh, q bones estaven, collons!!! jajajajajajajaja

    ResponElimina
  2. jajajaja, com que no? estaven de mort! per cert, hem demane el pròxim dia anem al glòria de piles! Ie, i el fotograf un crack!

    ResponElimina
  3. acceptem el glòria d piles, com a proper restaurant-bar-cafeteria-bareto-xiringuito a visitar!!! jejeje

    el fotògraf un crack, però arribava sempre tard a fer la foto als plats plens!!! jajajaja
    sempre agafava les sobres...

    ResponElimina
  4. ací tenim l'enllaç!

    http://www.verema.com/restaurantes/3888-gloriamar-playa-de-piles

    ResponElimina