Finalment, els 4 únics valents, que s'atreviren a desafiar el temps, que finalment fou benèvol i no plogué, s'endinssaren molt a dins de la Marina Alta, per arribar fins Tàrbena, un dels primers municipis de la Marina Baixa, just darrere del Coll de Rates.
El dinar el realitzaren en Casa Pinet, un bon i conegut restaurant, amb diversos premis culinaris.
http://www.buscorestaurantes.com/restaurante/Casa-Pinet-Restaurante-6531-0.html
http://www.youtube.com/watch?v=Xxh5i2X6EL0
El dinar es basà en una bona amanida, embotits de la terra (sobrassada, botifarra, llonganisses roges i blanques...), un bon gaspatxo de carn i de postres tiramisú i natilles.
Desprès els nostre gourmets visitaren el Tallarina, a Xaló, ja que els venia, "quasi" de camí al tornar cap Ondara.
Reportatge gràfic:
L'arribada i el brindis a Casa Pinet.
Amanida i embotits quasi acabats! Gaspatxo de carn.
1- Vistes des de Tàrbena de la Marina Baixa (nisprers de Callosa i Benidorm al fons).
2- Vistes des del Mirador del Coll de Rates de l'interior de la Marina Alta.
Mirador del Coll de Rates. Visitants del Tallarina.
Salut a tots.
qui és el taponet eixe q hi ha entre dani i jo!!!??? jajajajaja
ResponEliminaOn estan la resta de rates de claveguera??? No anaveu 7 o 8???
ResponEliminano apareixen a les fotos, pateixen d flashofòbia... jajaja
ResponElimina