El dinar el realitzaren en Casa Pinet, un bon i conegut restaurant, amb diversos premis culinaris.
http://www.buscorestaurantes.com/restaurante/Casa-Pinet-Restaurante-6531-0.html
http://www.youtube.com/watch?v=Xxh5i2X6EL0
El dinar es basà en una bona amanida, embotits de la terra (sobrassada, botifarra, llonganisses roges i blanques...), un bon gaspatxo de carn i de postres tiramisú i natilles.
Desprès els nostre gourmets visitaren el Tallarina, a Xaló, ja que els venia, "quasi" de camí al tornar cap Ondara.
Reportatge gràfic:


L'arribada i el brindis a Casa Pinet.


Amanida i embotits quasi acabats! Gaspatxo de carn.


1- Vistes des de Tàrbena de la Marina Baixa (nisprers de Callosa i Benidorm al fons).
2- Vistes des del Mirador del Coll de Rates de l'interior de la Marina Alta.


Mirador del Coll de Rates. Visitants del Tallarina.
Salut a tots.
qui és el taponet eixe q hi ha entre dani i jo!!!??? jajajajaja
ResponEliminaOn estan la resta de rates de claveguera??? No anaveu 7 o 8???
ResponEliminano apareixen a les fotos, pateixen d flashofòbia... jajaja
ResponElimina